Kimler Geldi Kimler Geçti

Salı, Nisan 10

Günlük Vol4

Bugün üç dersimizde boştu okulda.Öyle olmasaydı ne işim var zaten burada :) Almanca ve iki ders coğrafya.Üzüldüm aslında genelde sevinilir böyle durumlarda.Ama almancadan sınavım vardı ve gerçekten çok çalışmıştım hemen olup kurtulmak istiyordum hem de ikinci sınavlar başlıyordu o yüzden almancanın boş olmasına üzüldüm.Coğrafyayı da çok seviyordum artık hocamız sağolsun anlatmıştım bir yazımda.O yüzden ona da üzüldüm.Ama eve gelecek olmama sevindim.Gelir gelmez de biloguma girdim hemen zaten :)) Bu arada kuulumsum ve biricitim beni mimlemişlerdi ama çok özür dileyerek yapamıyorum çok zaman geçti ayrıca manilerden pek anlamıyorum :/

Pazar günü facebookta çok yakın bir arkadaşımla konuşuyordum .Didimden arkadaşımdı işte.Didim'e gelicek misin dedi ben de hayır dedim yazın gelebiliriz herhalde dedim.Ona sordum karşılıklı konuştuk  baya işte.Şu an o İzmir'de okuyor.Konuşmamızın üzerinden bir saat geçtikten sonra annemler beni çağırdı sana güzel bir haber vericez diye.Didim'e gidiyoruz dedi.Nasıl sevindiğimi anlatamam ama.Arkadaşımla konuştuktan sonra böyle bir şey olması çok hoş bir tesadüf oldu gerçekten.

Didim'de çok fazla arkadaşım kalmadı çünkü liseye geçince herkes farklı yerlere dağıldı.Hem de kışın pek Didim'de olmuyor kimse.Genelde yazın bir araya gelebiliyoruz.Çok yakın bir arkadaşım vardı onunla buluştuk o orada okuyor çok zeki bir arkadaş gerçekten orada okuması üzücü oysa daha iyi bir yerlerde okuyabilirdi ama yurt meselesi filan işte :/ Onunla buluştuk hasret giderdik.Özlemişim cidden.

Ama bir şey diyeyim mi kışın Didim'de yaşanmaz gerçekten.Ya gidecek doğru düzgün bir yer yokki ya.Buradan küçümsüyormuşum çok havalıymışım gibi bir sonuç çıkarmayın lütfen ama gerçekten öyle.Durum öyle olunca burger kinge gittik biz de tatlı yedik.Hava da o kadar soğuktu ki şansıma.Ben de sıcak olur diye yazlık bir şekilde giyinmiştim.Dondum vallahi dondum brrrr.Oradan annem ve onun çok yakın bir arkadaşı var Gülizar teyze ve onun ablamla yaşıt olan bir kızı benden üç yaş küçük olan oğluyla birlikte İlksan Tesislerine gittik.Deniz kenarında bir restaurant.Ben sonradan gittim tabi arkadaşımla buluştuğum için zaten orayı bulana kadar ölüyordum ya.Denizi özlemişim ama :)) Deniz havası farklı bir ya kim ne derse desin.



Köpeğim var demiştim ya artık yok! :s Babam Korsan'ı bir lokantaya vermiş.Arada yemek götürüyormuş ama artık bizim köpeğimiz değil istediğim zaman sevemiycem oysaki çok özlemiştim onu...İsteyerek vermedi o da Korsan sayesinde geçen sene evimiz yanmıştı bizim ayrıca bakmak çok zor cidden ya çünkü Aydın'a gelip gidiyor kim yemek verecek o sürede ona komşularımız çok yardımsever değiller zaten.Ama terastan baktığımda onu göreceğim hissine kapıldım birden gözlerim hep onu aradı mangal yapmıştık kemikleri Korsan'a veririz demiştim ama sonra artık onun olmadığı aklıma geldi...Öyle işte.


                                                              İşte aşkım ve ben...


Sonra da döndük Aydın'a.Ablam İstanbul'dan dönecekti daha da dönmesine bir saat falan vardı biz de öyle olunca annemin çok yakın arkadaşı olan Nursel Teyze'ye geçtik.Ben çok seviyorum Nursel Teyze'yi :) Onun kuşu vardı sürekli onunla oynadım.Adı Çıtır.Ama o kadar çekingen ki kaçtı sürekli benden.Zorla kafesinden dışarı çıkarmayı başardım.Biraz uçtu yirmi dakika sonra filan tekrar kafesine girdi hiç anlam veremedim.Özgür olmak varken kafesine girmesi...Gerçi kafesi onun evi artık biz de yabancıyız zaten korktu bizden yavrum ya:)

Haftaya izmirdeki arkadaşımın doğum günü.Doğum gününde onun yanında olmak istiyorum umarım annem izin verir :) Arkadaşım davet etti beni cumadan gelir pazar dönersin diye.Hem benim için de değişiklik olur gezmiş olurum bakalım ama :))

Bu arada açlık oyunlarına gitmiştik Dilruşumla sınavlar yazılılar derken anca ayarlayabildik çok güzel gerçekten ben kitabı okumadım ama filmi çok beğendim gerçekten.İzlemeyen varsa izlemeli bence :)

Çok konuştum artık gidip test çözmeliyim.Bugün dersaneye gösterilecek 225 soru var.Hem de sadece dil anlatımdan.Ve ben hiç yapmadım çünkü ödevden pazartesi haberim oldu :/

Dersaneden çıktıktan sonra Feyzayla bir saat gördük onu alıcaz.O kadar hoş ki tam yazlık.İkimizin de tam istediği gibi oldu.Hem çok pahalı da değil 15 lira.Bir saat için uygun bir fiyat bence.Hiç uyduruk da değil fiyatına göre.

Neyse çenem düştü hepinizi öpüyorum canlarım :))

18 yorum:

  1. :) ne tatlı olmuş, denizi görmek bile moral deposu benim için, hele o kokusu yok mu :))) ayrıca eski dostalrı görmüşsün, uhhh, senin zamanın süper :) sınavları da atlat tez zamanda inşallah :)

    uzun yazılar okumayı çok seviyorum, sanki bana anlatıyorsun gibi hissediyorum :)

    bu arada bir etkinliğimiz var kitapsever bloggerlar olarak, çekiliş değil, şartımız da yok :) katılmak istersen beklerim :) evsahibi benim bu sefer :)

    uzun mu yazdım ne? sevgiler çok :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. çok teşekkür ederim mayam :)
      benim içinde öyle aynen kokusu bambaşkaa :))
      birinciler bugün bitti ikinciler pazartesi başlıyormuş ya böyle bir şey yok :s

      ne güzel ben de severim uzun yazıları :)

      tabiki isterim mayam kitaplaşma gibi bir şey sanırım :))

      hep yaz sen zevkle okudum ben :))
      benden de sevgiler bolca :))

      Sil
  2. mimlendiiiiin :D

    http://duslerulkesiprensi.blogspot.com/2012/04/mim-seysi.html

    YanıtlaSil
  3. Yazlık yerler, neresi olursa olsun kışın çok boş oluyor dimi? o kalabalık, gülen yüzler, denize girip çıkanlar kimse kalmıyor. Haklısın sıkıcı oluyor biraz. Evin yanmasına çok üzüldüm canım ya :( ayrıca bir hayvan gerçekten sorumluluk istiyor, bakmak zor.

    Çok kolay gelsin derslerinde :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. kesinlikle aslım ya o yazınki tatlı kalabalık yok bomboş sahipsiz bir yermiş gibi geldi... Sağol canım allahtan babama bir şey olmadı ev sorun değil de :)) kesinlikle öyle ama ilerde bir sürü evcil hayvanım olsun istiyorum ben :))

      çok teşekkür ederim sevgiler :)

      Sil
  4. gördüm ki sünger bob seviyoruzzz :) eğer keçe de seviyorsan keçe tasarım tiörtlerime bi bakabilirsin canım :) sevgiler

    YanıtlaSil
  5. bütün haberlerini sevdim ama.
    :))))
    korsanı da öle işte arada gider görürsün.

    ne güzel fotonuz.
    :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ne güzel :))

      inşallahh deep inşallah :/

      teşekkür ederim fotoğraflara bakınca daha çok özlüyor insan artık fotoğraflarla yetinicez ama :(

      Sil
  6. Didim muhabbeti çok iyi olmuş ama ya! ^^

    ben seni mimledim tatlım, buralar çok mimsiz kaldı bu aralar :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. diymi ama kuulumsum :))

      evet öyle oldu ya bu aralar o kadar meşgulum ki haykırmak istiyorum zaman dursun diye! ama yapmak istiyorum bu mimi çok hoş çünkü teşekkür edip seni öpiyorum :*

      Sil
  7. denizkokusu buralara bahceme geldiiiiiii:)))
    sevgilerrrrr

    YanıtlaSil
  8. Blogun çok keyifli canım zevkle okudum yazını ;)

    Çekilişim var banada beklerim :)
    http://amareteipsum.blogspot.com/

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. hoşgeldin biloguma çok teşekkür ederim :))

      çekilişlere katılmıyorum pek aslında ama sağol:)

      Sil

Söylemek istediğin birşey varsa dök içini çekinme :) İyi ya da kötü farketmez burada adam öldürmüyoruz ya! :)