Kimler Geldi Kimler Geçti

Cuma, Nisan 13

Günlük Vol5

Birinci sınavlar bitmeden ikinci sınavlar başlıyor.İçimden kocaman bir lanet olsun diyorum.Çok yakında hem de pazartesi günü -,-

Bize ne zaman haber veriyorlar çarşamba günü onu da edebiyat hocamız söyledi yoksa kimsenin bize haber vereceği yok.Kızıyorum böyle olunca.Bir hafta önce çalışmak var 3 gün önce çalışmak var.Ayrıca yaptıkları da çok büyük sorumsuzluk.Neyse

Pazartesiye bitmesi gereken bir adet geometri test kitabı bir adet matematik test kitabı var.Ha üstelik hala geometriyle alakasında kuşkulandığım origami ödevim var.Projeyi normalde geometriden almıştım ama matematikçimiz tüm sınıfa verdi ayrıyetten.Matematiği günü gününe çözdüğüm için sorun yok ama geometri çok boş.Yandık vallahi yandık.Yarın dersaneye gitmesem mi ne yapsam?Of of.

Bu şarkı iyi gider şimdi tık^

Bugün dilruşumla birlikte spor salonuna gittim denemek için.Çok iyi gerçekten baya terledim.Önemli olan da o zaten.Yazılmayı düşünüyorum ben de.Hoca da çok tatlı bir bayan.Sadece bayanlara özel en güzel yanı da  çok rahatsınız :) Ayrıca dilrubayla o kadar eğleniyoruz ki.Gerçekten dostum diyebileceğim nadir insanlardan :) İnsanın kafasına göre bir arkadaşı olması çok güzel bir şey gerçekten.


Sonra kızlarla bisiklet binecektik.Saat 18:00'da. O kadar yorgundum ki anlatamam.Ama yine de onlara ayıp olmasın diye gittim.Oysaki Deniz gelmiyormuş.Biz Büşrayla takıldık.İlk saatlerce kedileriyle oynadık tabi.Kedisinin adı Venüs.En tatlısı oydu.Diğerlerinin adını bilmiyorum aklımda kalmadı.Annesinin adı Pakizeydi sanırım.Şeker şeyler ya açık havada öyle tatlı oyunlar oynuyorlar ki alıp yemek istedim onları :)


Geçen gün yolda giderken de bir tane golden gördüm.Dakikalarca onu sevdim dayanamadım.Öyle tatlıydı ki. :) Amca en sonunda biz gidiyoruz artık demek zorunda kaldı yoksa benim bırakacağım yoktu.Hayvanları çok seviyorum ya gerçekten.İlerde evimde onlarca hayvanım olsun istiyorum :)

Neyse sonra büşün bisikletini binbir güçlükle dışarı çıkardık.O kadar tozlanmış ki anlatamam :D
Baya da ağırdı.Babasının bisikletiymiş.Ama ben güçlü biri olduğum için hemen taşıdım.Asıl zor kısmıysa büşranın bisiklete binmesi ama bisikletten inememesi.İlk duyduğumda kahkahalarla güldüm.Çok komiğime gitmişti ya.O ne garip şey biniyorsun ama inemiyorsun.İnanın ilk şaka yapıyor sanmıştım ama o halini görünce inandım gerçek olduğuna.Binerken de yardımcı oldum biraz sürdü ama duramadı.Sonra dolaşalım biraz dedik.Saftirik duramıyor biz yollarda geziyoruz öyle şey mi olur ya.Araba çarpıyordu biliyor musunuz :s son anda önüne geçip durdurdum onu az kalsın çarpıyordu ya bana fena çarptı bisikletiyle ama kaza olmadı ya :s


Sonra bu işin böyle olmayacağını söylerek ona ilk önce bisiklete nasıl bineceğini öğrettim.İki üç defa da kendisi yaptı.Binme kısmı tamamdı.Sonra inmeyi de öğrettim.İki üç örnekten sonra o da tamamdı.O kadar sevindi ki anlatamam. Canım ya:) Onun gözünde kahraman oldum :D Sonra çok güzel sürdük birlikte.


Sonra yemeğe davet ettiler ama kalmak istemedim öyle emrivakileri sevmem.Ablasıyla babası da çağırdı ama babamın Didim'den geleceğini söylerek teşekkür edip reddettim.Başka zaman ayarlarız deyip evime gittim.Yollarda tek başıma bisiklet sürmeyi çok seviyorum.Özellikle yokuş aşağıyken gözlerime de kapatıyorum harika oluyor.Rüzgarın saçlarımı savurması hoşuma gidiyor.Uçuyormuşum gibi hissediyorum :))

Şimdi eve geldim baya laklak yaptık sanırım ya :) Uzun zamandır giremeyince böyle oluyor çenem açılıyor.Yazılarınızın hepsini okuyamıycam ne yazıkki çok zamanım yok buna.Bu hafta da çok  giremiycem büyük ihtimal merak edenlere şimdiden söyliyim hepinizi öptüm :))






10 yorum:

  1. Kolay gelsin canım , başarılar diliyorum sana . Müzik çok iyi geldi , sevgiler.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim.Ne güzel sevindim öyleyse :)
      Sevgiler

      Sil
  2. Deniz Yıldızım çok kolay gelsin canım ya :( bak ne yap biliyomusun? ders çalışırken o çok sevdiğin bisikletin üzerinde olduğunu düşün. Özgür, mutlu, ben öyle yapıyorum, istemediğim bir iş olduğunda, beni çok mutlu eden şeyleri düşünüyorum :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aslım çok iyi bir yöntemmiş bu ya bundan sonra öyle yapıcam teşekkür ederim :) Yağmur yağarken bisiklet sürdüğümü düşünücem...

      Sil
  3. yine çok tatlı haberler.
    :)
    üfff sonavlar olmasa okul ne tatlı olacak değil mi.
    kedi köpek bisiklet.
    :)
    o kediler ne hoş öle.
    :)
    başarılar.
    :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. sağol deep:)
      yok ya sınavlar olmasa olmaz :p
      diymi ama çok şekerler :))
      teşekkür ederim :)

      Sil
  4. Son fotoğraftaki kızcağzın elbisesi ne güzel öylee ondan istiyorum

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kesinlikle ya ben de istiyorum görünce aşık oldum zaten :D

      Sil

Söylemek istediğin birşey varsa dök içini çekinme :) İyi ya da kötü farketmez burada adam öldürmüyoruz ya! :)