Kimler Geldi Kimler Geçti

Pazar, Şubat 19

Gerçek Aşkı Aramak Suç Mu?

Bu arada bugün Feyza'nın doğumgünüydü ya.Evet eğlenmedik değil eğlendik.Özellikle tabu oynamak çok zevkliydi gerçekten.Bu arada övünmeden olmaz biz kazandık öhöm öhöm :*


Ama bilmiyorum.Ben bir insana ısınamazsam onun yanında çok sıkılıyorum.Bunu ne kadar belli etmemeye çalışsam da daha da belli ediyorum.Eğer ona kanım ısınmamışsa etrafa gülücükler saçan ben sus pus oluyorum.Sanki ben ben değilim.Etrafı izliyorum.Sohbete çok katılmıyorum.Böyle de bir lanet huyum var.


Sürekli erkek meseleleri konuşan kızlardan sıkılıyorum.Sürekli salakça şeylerden konuşan kızlardan sıkılıyorum.Sürekli kendiyle övünen kızlardan sıkılıyorum.Ya arkadaşım kendini ne bok zannediyosun sen ya?Sen de insansın ben de.Ötesi yok.Alt tarafı bu dünyadaki ufak bir bok parçasısın.(Özür dilerim sinirlendim:/)
Özellikle şu erkek meseleleri -,- Allahım içim bayılacak.Yok şu şu çok yakışıklı.Yok eğer sen ona karşı hiçbirşey hissetmiyorsan ben onunla çıkabilirim.Bunu en yakın arkadaşı en yakın arkadaşının eski sevgilisi için söylüyor.O da diyor ki yok canım al senin olsun.YUH!


Yok abi ben o kadar geniş biri değilim.Bunu söyledikten sonra kah kah gülüyorlar bir de .Ben de ayıp olmasın diye şöyle bir gülüyorum.Bu arada onu söyleyen kızın da sevgilisi var.


Ya bu devirdeki kızların halini hiç iyi görmüyorum.Bu ne biçim aşk kardeşim?Benim eski sevgilim için böyle birşeyler diyecekler ha:S Ya hayır birincisi diyemezler zaten ben öyle bir insan değilim.İkincisi hala onu seviyorum.Ya o senin sevgilindi ya!Anlamıyorum.Hiç mi birşeyler hissetmedin ona karşı da böyle rahat olabiliyorsun.Gerçi onlar öyle insanlar olmadıkları için sorun olmuyor.Bir gün birisiyle çıkıp ikinci gün başka biriyle çıkan kızlardan ne beklersin ki?Gerçek aşk bu mu yani?


Of of.Ben mi abartıyorum acaba.Ben mi deli gibi seviyorum sadece?Ben miyim 6-7 aydır onu unutamayan.Başka birisiyle asla çıkmayan.Çıkmayı bırak düşünemeyen.Onu unutmadan onu aklımdan silmeden asla biriyle sevgili olamam.Olursam bana da yazık ederim sevgili olduğum kişiye de ona da.


Ayrıca ben gerçek aşkı arıyorum.Gerçek aşk taraftarıyım.Benim gerçek aşkım oydu.Ruh ikizim oydu,biliyorum.Onun için ondan başkasını düşünemeyişim.Ama o da imkansızdı.Olmaması gerekiyordu.Bu yüzden ayrıyız.Normalde onu unutmam hayatıma devam etmem gerekiyordu.Ama olmuyor işte.Unuttum diyince bile hatırlıyor insan.Ama aklımdan çıkarmam lazım onu.Onunla olamayız.Öyle işte nedenini sormayın.


Yavaş yavaş alıştırmalıyım kendimi.Bana soruyorlar.Sevgilin var mı diye yok diyorum.Şaşırıyorlar sanki bu devirde biriyle çıkmak şartmış gibi.Ters ters bakıyorum.Ne yani gerçek aşkı aramak suç mu kaarşim?


Ama bir gün birisi çıkacak karşıma.İşte o zaman herşey farklı olacak inanıyorum.Belki henüz erken.5 yıla kadar birisiyle çıkmıycam.Kendime söz verdim.Belki ondan sonra kim bilir :)


Ha haber vermeden olmaz Ayşe Kulin'in Köprüyü almıştım kütüphaneden dedim ya aldığım gün bitirdim.Hepinize tavsiye ederim.Benim hoşuma gitti :)

4 yorum:

  1. düşüncelerinin her birinin altına imzamı atarım.tamamen hemfikiriz :))
    son zamanlarda benim de karşıma çıkan mevzulardan bahsetmişsin.
    birini unutmadan bir başkasıyla olmak hiç doğru gelmiyor bana da.5 buçuk yıldır bekliyorum unutmayı,hala başaramadım ama olsun.bi beş yıl daha beklemem gerekse de beklerim.unutmadan asla başkasıyla olamam.kendime yazık etmiş olurum en başta.

    birbirlerine sevgili paslayan,pazardan kumaş seçer gibi sevgili seçen o kızlara ben de kocaman bir YUH! diyorum müsadenle :)

    YanıtlaSil
  2. Poliganum:
    Ne güzel hemfikir olmamıza sevindim :)
    Evet çok haklısın katılıyorum.İnsan unutmak istese de unutamıyor :)Bazen de unutmak istemiyor...
    Hehe müsade senin istediğini diyebilirsin yuh az bile :)
    Deeptone: Teşekkür ederim en kısa zamanda yapıcam :)

    YanıtlaSil
  3. ''Belki Birgün'' diye başlayan her cümleden kurtardım kendimi. Hayatın BELKİ si ve KEŞKES i olmuyor anladım

    bu cümle çok rahatlatıyor beni.en doğrusunu yapıyorsun.onlar yalnış.sevgiler

    YanıtlaSil
  4. Bir kum tanesi: Hoşgeldin :)
    Çok doğru keşke değil iyiki demek lazım ama başaramıyor herkes.
    Teşekkür ederim sevgiler :)

    YanıtlaSil

Söylemek istediğin birşey varsa dök içini çekinme :) İyi ya da kötü farketmez burada adam öldürmüyoruz ya! :)