Kimler Geldi Kimler Geçti

Çarşamba, Şubat 29

İneklemek Lazım Bazı Bazı

Size sıcacık kahvemi yudumlarken yazıyorum canlarım.Yanında da çikolatayla ıım leziz.Canınız çekmesin ama.
Bugün yemek sırasında bekliyorduk okulda arkadaşımla.Artık kantincilerle kanka olduğumuz için -gerçekten çok sevimli insanlar- yardım ediyim dedim yemekleri koymasına.Sırada bir biz kalmışız zaten.Yanlış yapmışım birşeyi anlamadım.Yanlış yere mi ne koymuşum şimdi hatırlamıyorum.Bana sen kesinlikle iş kadını ol ev hanımı değil dedi.Ben de kalakaldım.Ayol iyilik de yaramıyor.Ben sadece yardım etmek istemiştim dedim artık öyle acınaklı bir ses tonu kullanmışım ki üzüldü kadıncağız ay canım öyle demek istemedim özür dilerim dedi.Ben de hemen affettim :P
Evet ben bir işkadını olucam.Mesleğimi elime alıcam.Kendi ayaklarımın üstünde durucam kimseye muhtaç olmıycam.Herkese yardım edicem.Dernekler kurucam.Kızları okutucam.Barınaklar kurucam belki evsizler için proje başlatıcam.Çok hayalim var çoook.Ama inşallah bunlar sadece hayalde kalmaz.Geçen gün bunları babama söylediğimde öyle olmuyor işte değişiyor insanlar dedi.Üzüldüm.Neden yapamiyim dedim? Hiç çabalamayayım mı yani öyle olmuyor diye direk pes mi ediyim dedim.Gaza geldim yahu.Türkan Saylan var ya önümdeki örnek o.Ben de insanlara faydalı olmak istiyorum.Ama tabi daha zamanı var.Daha küçüğüm.Ellerimi yardım için uzattığımda yetişemeyecek kadar küçük.
Ee tabi bunları gerçekleştirmek boş kafayla olmuyor.Çalışmak lazım.Dün arkadaş tam 5 saat tarih çalışmış.Yuh dedim çoğaffedersiniz de.Len insan mısın sen :D 5 saat ne demek yahu.Herneyse ben de şimdi gidip bir güzel çalışıcam.Herşeyi tekrar edicem.Sınavlar yaklaştı malum.Sınav haftası sabahlara kadar uykusuz kalmaktansa günlük çalışmak daha iyi.Öyle yani hepinize iyi geceler.:))Kahve içme sebebim de uyumamak.Yoksa keyif yapmıyorum :))

15 yorum:

  1. canım umarım ıstedığın seylere kavusursun bı gun ıs kadınıda olursun :) Türkan Saylan'ı cok severım yaptığı basardığı seylerıde..

    mimledim seni bu arada sayfama beklerim :) sevgiler

    YanıtlaSil
  2. ne güzel düşüncelerin var :) umarım bir gün gerçekleştirirsin hepsini..başarılar diliyorum ayrıca,kolay gelsin :)

    YanıtlaSil
  3. mim getirdim!! deniz kokulu:)

    YanıtlaSil
  4. bana ders çalışma azmi isteği göndersene biraz n'olaar? :) ben de mimin var bi'de, söylemiş miydim? :)

    YanıtlaSil
  5. biricitim inşallah ya çok istiyorum olmayı :)
    teşekkür ederim en kısa zamanda cevaplıycam :)
    sevgiler:)

    YanıtlaSil
  6. poliganum : teşekkür ederim :) umarım ya inşallah gerçekleştirebilirim tekrar teşekkür ederim :)

    YanıtlaSil
  7. Kuulumsu : Canım teşekkür ederim mim için :) Ahaha her zaman o istek bende de olmuyor ama işte mecburuz :D Söylemişsin en kısa zamanda cevaplıycam :)

    YanıtlaSil
  8. canım insan hayal ettiği süre içinde yaşar .sen hep hayal et.daha yolun çok başındasın.benden çook küçüksün.çok tuhaf nasıl geçiyor yıllar anlamıosun.4 elle sarıl hayallerine.ve bişey daha hayallerini söndüren gene insan oğlu bu babacığında olsa böyle.sen kimseyi takma .olumsuz şeylerden etkilenme.heee bide sakın erken evlenme:)ben evlenmedim yani yanlış anlama ama sen bendende geç evlen :)

    YanıtlaSil
  9. Cidden nasıl geçiyor zaman anlayamıyorsun durduramıyorsun da.Evet insanlar hep öyle.Ama kimse hayallerimi söndürmeyi başaramayacak.Yok yok hayallerimde evlilik yok zaten.Evlenmeyi düşünmüyorum.İstemiyorum.Özgür bir kadın olucam ben :D Hem zaten daha 16 yaşındayım ne evliliği:))
    Teşekkür ederim tavsiyeler için :)

    YanıtlaSil
  10. Hukuk istiyormuşsun sanırım ,emin ol üniversiteye geldiğinde lisede hiç ders çalışmamışım diyeceksin :) Yoğun tempoya alışmak gerekiyor ama hayatını kaçırmadan bunu yapmak daha mühim ;)

    YanıtlaSil
  11. Sen hukuk bölümünde okuyorsun sanırım.Benim babamda hukukçu oradan biliyorum hukuğun zorluğunu.Ama istiyorum yine de.İnşallah hayatım elimden kaçmadan başarabilirim :)
    Teşekkür ederim :)

    YanıtlaSil
  12. Benim önümde yaşanmış bir tanığım olsaydı tercih eder miydim muamma , ama yaşayacaklarını bildiğin halde vazgeçmeyio o bölümü istemen samimiyetini gösteriyor.:)

    YanıtlaSil
  13. Evet çok istiyorum.Biliyorum ki biz avukat hakim savcı olmazsak bizim yerimize olacak olanlar görevlerini kötüye kullanacaklar.O yüzden çok istiyorum birşeyleri değiştirmek istiyorum:)

    YanıtlaSil
  14. Tamam şimdi oldu ;) Bu düşüncen oldukça hoşuma gitti ne de olsa Aydınlısın (?) Aydının aydın insanı :)

    YanıtlaSil
  15. Evet öyle de denebilir.Çok teşekkür ederim sevindim öyle düşünmene :)

    YanıtlaSil

Söylemek istediğin birşey varsa dök içini çekinme :) İyi ya da kötü farketmez burada adam öldürmüyoruz ya! :)