Kimler Geldi Kimler Geçti

Salı, Şubat 21

En Sevilenler Mimi *

Sevgili deep  beni mimlemiş.Çok güzel sorular var gerçekten.


Haydi başlayalım bakalım zaten geç kaldım yapmak için:)

1.En sevdiğin şeyler nelerdir,nelerden hoşlanırsın vb.
Nelerden hoşlanmazsın diye sormalıydın herşeyden hoşlanırım ben.
Hayvanları çok severim.Özellikle köpekleri.O kadar sevimliler ve sadıklar ki! :) İlerde 5-10 tane köpek beslemeyi düşünüyorum:)
Doğayı çok seviyorum.Kendi başıma sahile gelip denizi seyretmeyi...Yanımda defterimle.Bazen ilham geliyor ehe ehe.
Denizyıldızını da çok severim ben.Bayılırım.Aşığım.
Gülmeyi,güldürülmeyi severim.Ama nolur gıdıklamayın gülmekten ölürüm yoksa :))

Yağmurun damlalarını dinlemeyi,yağmurdan sonraki toprak kokusunu,ıslanmayı,yağmurda dans etmeyi...
Denizi çok severim.Kendimi en özgür hissettiğim yer.Ait olduğum yer.Ölmek istediğim yer.Denizin beni anladığına inanıyorum.O kadar bütünleştik ki artık.Dalgaların beni daha ileriye götürmek için varolduğuna zannederdim küçükken.Evet bebekliğimden beri denizdeyim.Deniz büyüttü beni :)
Macerayı çok severim.Gezip görmeyi yeni birşeyler öğrenmeyi de severim.Özellikle tehlikeli sporlardan çok hoşlanırım.Baya araştırdım.Paragliding,bungee jumping,skydriving,climbing,helibiking,rafting,scubadiving,windsurfing.Bunları kafadan yazmıyorum.Hepsini yapıcam.İlk kolaylardan başlarım sonra gitgide tehlikeli olanlara gideriz.Horsebackriding diye birşey var nehrin kenarında ormanlarda kısaca doğayla içiçe birşekilde at üstünde oluyorsunuz.Harika birşey!
Yemek yapmayı çok severim.Daha doğrusu severdim yapmasını bilseydim :)
Yemek yemeyi çok severim ama.Yiyecek içecek olarak sevdiklerime gelelim şimdi.Gazozu çok severim.İçinde çikolata olan herşeyi severim.Çikolatalı pasta,sıcak çikolata,çikolatalı kek vs vs.Herkes nutellayı seviyor ya ben işte onu pek sevmiyorum.Şaşırdınız dimi napalım :/ Cevizi çok severim.Portakal suyu(ama elde sıkılmış olacak),brokoli ımmm bayılırım brokoliye hastasıyım.Kahve pek fazla sevmem.Eriğe bayılırım tuzlu tuzlu böyle ooooh canım çekti :)Elmayı ,üzümü,kirazı,muzu,kiviyi tüm meyveleri severim.
Oyuncakları çok severim.Hiç klişe değil bana göre.Bana bir peluş alanın kırk yıl kölesi olurum.Puzzleı severim.
Rahat kotlarıma aşığım.Giyecek birşey bulamadım mı kotlarım yetişiyor imdadıma altına da convers tamamdır!
Plakları da çok seviyorum.Artık plak mlak kalmadı ama ileride evime gramafon almayı düşünüyorum.
Takıları çok severim.Yüzükleri kolyeleri küpeleri filan.Kolye önemlidir benim için uyduruk olmamalı.Ama yüzüklerin küpelerin kalitesine fiyatına takılmam görünüşü yeterlidir benim için.
Okumayı da çok seviyorum.Eğer kitap sürükleyici ise bitirmeden duramam aklım kalır.
Bu kadar yeter daha ilk sorudan bu kadar uzun tuttuysam :D Ama herşeyi seviyorum napiyim daha bir sürü şey sayabilirim yeterki isteyin :p :)
2.Bilgisayarda vaktini neler yaparak geçirirsin?
Herşeyim bilgisayarımda diyebilirim.Çok önemli  benim için.Gizli olan gizli olmayan herşeyim bu aletin içinde.

Film izleyerek.Çoğu zamanımı film izleyerek değerlendiriyorum.Çok severim film izlemeyi.Ailemle arkadaşlarımla özellikle de tek başımayken.Çünkü film seçme derdi olmuyor.Benim beğendiğim filmi arkadaş da beğenecek mi derdi olmuyor.Rahat rahat izliyorum cipslerimlen :)









Sonra sizin yazılarınızı okumaktan hoşlanıyorum.Yorum yapmayı cevaplarınızı  okumayı seviyorum.Hepinizi çok seviyorum gerçekten :)
Bilgisayarım=Müziklerim.Müziksiz bir bilgisayar düşünemiyorum.Sırf bilgisayarımın hafızasını müziklerim kaplıyor neredeyse.Bunu yazarken bile dinliyorum hatta.Tık tık :)
3.En sevdiğin filmler nelerdir,veya izlediğin ve hafızanda kalan veya kesinlikle izleyin dediğiniz?
Bu bana sorulacak soru mu?Hiç susmam ki şimdi ben.Esaretin Bedeli,3 Idıots,Sil Baştan,Black,Fight Club,Kalbini Dinle,50 İlk Öpücük,Gün Doğmadan,Milla jovoviche bayılıyorum ve millo jovovich=ölümcül deney.İncir Reçeli,Kır Zincirlerini,İçimdeki Yangın,Ben Efsaneyim,Milyoner,Sihirbaz,Leon,Not:Seni seviyorum,Bay evet,Click,Dejavu,Dalgalara Karşı,Koku,Savaş Atı.Aklıma gelenler bu kadar.
4.Şu sıralar almak istediğiniz şeylerin listesini yapsanız bunlar neler olur?
İlk başta profosyonel makina gelir tabii.Fotoğraf çekmeyi çok istiyorum.Öyle her kamerası olan fotoğrafçı olmuyor ne yazıkki.Fotoğraf çekmek de bir sanat bence.Bu sanatın inceliklerini öğrenmek istiyorum:)
Kocaman bir motor.Neydi markası bilmiyorum işte şu

Bebeğimm yaaa.
Tabi ilk ehliyet şart :(













Bir de bir laptopum olsa fena olmazdı.Masaüstüyü her yere götüremiyoruz malum.
5.Şu sıralar en çok dinlediğiniz şarkılar?3 tane
İlk başta Give It a Go  Sürekli bunu dinleyip dans ediyorum kendi kendime.
İkinci olarak Flo Rida-Good Feeling Ecemle ooooooooo samtayzz diyip kopuyoruz çok eğlenceli.Bugün en az 5 kez dinlemişizdir :)
Ve Someone Like You-Adele Evde kareokesini yapıyorum sürekli ya çok güzel gerçekten de :)
Baya uzun oldu sanırım  çenem düşüktür de biraz.Bu arada konuşmayı da severim. :P


                                                           Mimlediklerim
                                                              Pingocuk
                                                                Zeynep
Çok kişiyi mimleyemedim.Mimleyeceğim bazı kişiler mimlenmiş zaten :) Yapmak istemiyorsanız yapmak zorunda değilsiniz.Ama isteyen herkes yapabilir hiç çekinmesin:) Bir dahaki mime kadar hoşçakalın :)

2 yorum:

  1. film konusudaki zevkine katılıyorum. yazdığın filmlerin tamamına yakınını daha önce ben de izledim ve çoğu favori filmlerim arasında. yalnız ben adam sandler in click ve grown ups filmlerini ayırmam :) eğer grown ups ı izlemediysen mutlaka izlemelisin :)

    YanıtlaSil
  2. Clicki eklemiştim zaten yanılmıyorsam çok güzel film gerçekten growns ups ı izliycem ne zamandır aklımda teşekkürler :)

    YanıtlaSil

Söylemek istediğin birşey varsa dök içini çekinme :) İyi ya da kötü farketmez burada adam öldürmüyoruz ya! :)